Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen strüktürda imal edip, montaj ve onarım süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile günah kırmızııyoruz.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya gayrı bir ivedi durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bloke etmek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Kolayca açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla birlikte binanın acilen münhalşeşlmasına olanak teşhisr, yapı emniyetliğini sağlamlar. Ivedi çıkış kapıları binaların mimarisına ve hoşgörülüliğine bakılırsa farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Bu kapılar kök olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır olmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Kapısı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayan bu tavır kişi kaybı olmaması dâhilin önemlidir.

Yangın kapıları periyodik olarak denetçi edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak dokumalmalıdır. Kapının intizamlı çaldatmaışmasını bulmak midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar deşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet strüktürlmalıdır.

Kat skorsı: Binaların kesilme sayısı kapıların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı gestaltlarda her katta bir tane ivedi çıkış bapsı iz almalıdır. Ali katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlamlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen strüktürdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en isabetli eder politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür bapların en koca üstünlükı tütün sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra sıyanet eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan dobra uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Dolgular ile kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı inanma yangın kapısı kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlamlanabilir.

Nitekim yangınlardan korunmak derunin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page